В Арсенія Яценюка є рідна сестра, яка проживає в Санта-Барбарі

Родичка політика вже більше 20 років в Америці.

44-річний Арсеній Яценюк, лідер "Народного фронту", все частіше і частіше почав зустрічатися на білбордах у столиці. Один із щитів зі слоганом "Українська мова, кіно, пісня" підозріло схожий на "Армія, мова, віра" президента Порошенко. Екс-прем'єр-міністр нагадує про себе, тим самим дає черговий привід покопатися в його приватному житті, інформує UkrMedia.

Раніше нам стало відомо, що Терезія Яценюк, дружина політика, працює психологом у відділенні реабілітації Державної наукової установи "Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини" Державного управління справами (у просторіччі ДУСя).

Проте мало кому відомо, що старша сестра Яценюка — 51-річна Аліна Стіл — дуже давно (більше 20 років) живе в США. Як зазначено на її сторінці в соціальній мережі Facebook, жінка проживає в Санта-Барбарі (штат Каліфорнія) і вже два роки працює в агентстві нерухомості Keller Williams Realty, Inc.

Аліна Яценюк у Чернівцях ходила до школи №9. Вищу освіту здобула на факультеті іноземної філології в Чернівецькому державному університеті. Відмінно володіє англійською мовою.

У 1999 році Аліна Яценюк переїхала до Америки. Незабаром вона вийшла заміж за Джона Стіла. У пари є спільний син Джеймс.

Однак шлюб для Аліни з американцем не перший, а третій. До цього вона була вже двічі заміжня, у неї є дочка Уляна Білоскурська, яка переїхала з мамою до Штатів.

Раніше Аліна Яценюк активно брала участь у роботі відділення Церкви саєнтології у місті Санта-Барбара і, як раніше писали ЗМІ, отримала там високий рівень одітингу (визначає місце в сайєнтологічній ієрархічній структурі) — 4-й (ОТ-4).

Однак зараз Аліна займається продажем нерухомості, як і її чоловік, який давно працює в цій сфері.

Судячи з фотографій в соціальній мережі, Аліна дуже часто подорожує зі своїм чоловіком. Час від часу до них приїжджають батьки з України і брат Арсеній.

Источник