Українська «Фабрика зірок»: як змінилися найяскравіші учасники

Деякі з них виглядають так, що фанати їх більше не впізнають.

Всі ми пам'ятаємо золоті роки, коли по телевізору показували круті передачі, і доводилося їх дивитися, тому що інтернет ще не користувався популярністю. Один з найяскравіших проектів, знятих українцями, був — "Фабрика зірок" (аналог телепроекту телекомпанії "ендемол" (англ. Endemol) "Академія Зірок" (англ. Star Academy). Він проіснував 4 сезони, а більшість випускників талант-шоу, як і раніше цікаві, інформує Ukr.Media.

Був час, коли дівчата хотіли бути схожими на Тетяну Воржеву, а хлопці ненавиділи Макса Барських за фанатичне ставлення до нього жіночої статі. Згадаймо, як виглядали наші кумири тоді, і подивимося, як виглядають зараз.

"Фабрика зірок" 1 сезон

Ольга Цибульська

Ольга Цибульська — переможниця першої "Фабрики зірок" в Україні. На щастя для своїх шанувальників, співачка продовжила займатися музикою і часто радує нас драйвовими новинками.

Даша Астаф'єва

Даша Астаф'єва — найсексуальніша учасниця "Фабрики зірок" за всю історію. Дівчина стала зіркою Playboy та фавориткою Х'ю Хефнера. Відверті кліпи групи NIKITA дивитимуться "до дірок". Зараз Дар'я успішно знімається в фільмах, грає в театрі, веде свій блог і займається сольною кар'єрою.

Дмитро Каднай

Дмитро Каднай змінив імідж, створив свою групу KADNAY і має успіх у музиці.

"Фабрика зірок" 2 сезон

Володимир Дантес

Володимир Дантес — переможець "Фабрики зірок" — перестав займатися музикою, зате став популярним телеведучим і блогером. Також хлопець одружився з солісткою групи "Врємя і Стєкло", Надією Дорофєєвою.

Вадим Олійник

Вадим Олійник — переможець "Фабрики зірок" — продовжив займатися музикою, але не в групі "ДіО-фільми", а сольно.

Борис Апрєль

Ну що тут скажеш, Бориса Апреля більше немає… В тому плані, що екс-хлопець змінив стать і став дівчиною на ім'я Зіанджа. Тепер же маємо рудоволосу співачку з хорошими вокальними даними. Артистка продовжує співати і досягати вершин, в минулому році дійшла до фіналу шоу "Голос країни-8".

Аліса Тарабарова

Аліса Тарабарова — більше не Аліса. Екс-учасниця REAL O повернула своє справжнє ім'я Світлана. Співачка стала мамою, але продовжує займатися творчістю.

Влад Дарвін

Влад Дарвін — талановитий музикант, співак і композитор. Правда, останнім часом артист частіше пише пісні для інших артистів, ніж сам співає.

Регіна Тодоренко

Регіна Тодоренко пробувала себе в музиці, деякий час виступаючи в групі REAL O. Також дівчина брала участь у російському "Голосі". Але справжня популярність до неї прийшла після того, як вона стала ведучою "Орла і Решки". Нещодавно зірка народила дитину і вийшла заміж. Також дружина Влада Топалова відкрила своє шоу.

Макс Барських

Макс Барських (справжнє ім'я Микола Бортник). Артист потужно увірвався в світ великого шоу-бізнесу після "Фабрики зірок". Звичайно ж, найепатажніший вчинок співака — порізані вени під час прямого ефіру через нерозділене кохання до Світлани Лободи. Неважливо, чи була ця історія постановкою або правдою, але свою роль у долі виконавця зіграла ідеально. Зараз Макс Барських більш ніж відомий і затребуваний! Про таку популярність можна тільки мріяти.

"Фабрика зірок" 3 сезон

Стас Шурінс

Стас Шурінс став переможцем "Фабрики зірок-3". Красунчик-латиш успішно займався музикою в Україні до 2014 року, потім переїхав жити до Німеччини. Там артист взяв участь в німецькому "Голосі" і дійшов до фіналу. Зараз співак знову почав співати і просувати свою творчість в Україні.

Олексій Матіас

Олексій Матіас деякий час перебував у стосунках з Аліною Астровською. Зараз живе в Америці, але музикою не займається.

Коля Серга

Яскравий і веселий Коля Серга недовго після "Фабрики зірок" займався музикою. Популярність прийшла до артиста після того, як він став ведучим "Орла і Решки".

Єва Бушміна

Єва Бушміна (справжнє ім'я Яна Швець) стала популярною завдяки участі в групі "Віа Гра". В даний час співачка кардинально змінила імідж, причому, на думку шанувальників, даремно. Також співачка взяла нове сценічне ім'я — LAYAH.

Еріка

Еріка (справжнє ім'я Настя Кочетова) після "Фабрики зірок" і нетривалого роману зі Стасом Шурінсом, як і належить всім початківцям життя "з чистого аркуша", змінила імідж і сценічне ім'я. Тепер артистка співає зухвалі пісні та називає себе MamaRika. Також незабаром дівчина вийде заміж за гумориста Сергія Середу.

Тетяна Воржева

Тетяна Воржева запам'яталася глядачеві унікальною схожістю з Анджеліною Джолі, шикарним голосом і непростим характером. Дівчина продовжує займатися музикою.

Санта Дімопулос

Красуня Санта Дімопулос прийшла на "Фабрику зірок", бувши дружиною Джеджули, але це не принесло їй популярність, а недовга участь у групі "Віа Гра", хоча до цього теж були спроби займатися музикою. Щедрий шматок слави зірка отримала завдяки своєму стильному Instagram, в якому вона пише надихаючі пости та демонструє розкішну фігуру. До речі, зараз дівчина вагітна.

Аліна Астровська

Аліна Астровська недовго була на "Фабриці зірок", але незабаром після цього потрапила до групи REAL O. Зараз дівчина є ведучою "Орел і Решка. Морський сезон".

Источник