Гвоздик: Усик вже все довів, побив усіх найсильніших надважковаговиків

Колишній чемпіон світу в напівважкій вазі Олександр Гвоздик спрогнозував наступного суперника для Олександра Усика.

Про це він висловився в коментарі Однією Лівою, передає Укрінформ.

«Олександр уже всіх побив. Ф’юрі був останнім. Можливо, ще Вайлдер. Але це вже просто додати в колекцію ще одне ім'я, яке дуже велике в професійному боксі. Можливо, тоді Вайлдер. А так я навіть не знаю. Мені здається, що Саша вже все довів, побив усіх найсильніших суперважковаговиків – і великих, і маленьких. Що ще потрібно?» — сказав Гвоздик.

Гвоздик також прокоментував можливий реванш Олександра Усика й Тайсона Ф’юрі.

«Мені здається, що в жовтні це не відбудеться. Не хочу говорити на сто відсотків, але мені здається, що це станеться навесні наступного року. Якщо трапиться, тому що ми знаємо, що у Ф’юрі плани змінюються дуже швидко та радикально.

Джошуа – це найкраща опція для Ф’юрі, тому що я не вірю, що він може перемогти в реванші. Буде тільки гірше. Ще раз повторю: для Ф’юрі – Джошуа найкраща опція. Але мені здається, що Саша не дасть йому це зробити, він буде його тролити», – підсумував Гвоздик.

Як повідомляв Укрінформ, Гвозик повернеться на ринг 15 червня, українець протистоятиме Давіду Бенавідесу, на кону поєдинку — пояс тимчасового чемпіона WBC у напівважкій вазі.

Фото: Getty Images

Источник