CNN опублікував нові докази вбивств мирного населення військовими рф в Бучі

CNN опублікував ексклюзивне відео з Бучі, яке підтверджує, що російські військові розстрілювали там мирних мешканців.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNN.

Відео було зняте з безпілотника у дні, коли Буча перебувала під окупацією, а саме: 12-13 березня.

Як зазначає кореспондент CNN Метт Ріверс, на відеозаписі добре видно російську військову техніку поруч із тілами мирних жителів. Це ті самі тіла, які пізніше були виявлені українськими військовим, коли вони зайшли у місто.

«Що це означає? Ми знаємо, що росія контролювала Бучу 12-13 березня, ми знаємо, що ці мирні жителі на той час уже були вбиті. І ми знаємо, що коли українські війська увійшли до міста, їхні тіла лежали там само. Тобто, у кремлі кажуть, що нічого не знають про звірства, що сталися у Бучі, їхні війська цього не робили. Це відео прямо спростовує цю заяву. Ось чому ці докази такі важливі», — заявив журналіст.

Як повідомлялося, 24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення.

Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область на початку квітня були звільнені від російських загарбників. У звільнених містах та селах зафіксовано масові вбивства росіянами цивільних осіб.

Источник