Впав до шестиметрової ями з водою: у Дніпрі врятували песика

Впав до шестиметрової ями з водою: у Дніпрі врятували песика

Фото: ДСНС у Дніпропетровській області

У Самарському районі Дніпра рятувальники допомогли собаці, який впав до глибокої ями.

Сьогодні вночі, о 02:36 на вулиці Василя Симоненка Самарського району песик впав до глибокої ями. Про це пишуть у пресслужбі ДСНС у Дніпропетровській області.

Тварина впала у яму із водою глибиною близько 6 метрів. За допомогою рятувальної мотузки співробітники ДСНС визволили песика з пастки, піднявши його на поверхню.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі врятували собаку з палаючої квартири. Пожежа виникла у квартирі на п’ятому поверсі 9-поверхового житлового будинку. Власник встиг самостійно покинути палаючу оселю, проте у квартирі лишилась його собака. Вогнеборці винесли чотирилапу із задимленого помешкання та передали господареві.

Також ми повідомляли, що у Нікополі врятували кота. Котик сидів на козирку балкона квартири, розташованої на четвертому поверсі будинку. Як виявилось, він впав туди із балкона помешкання, розташованого поверхом вище. Рятувальники спустили до пухнастика рятувальну мотузку та підняли його нагору до власної домівки, де на свого улюбленця вже чекали господарі.

Джерело