Під час обстрілу Харкова загинула одна людина, троє поранени

Иллюстративное фото: Сергей Козлов / KHARKIV Today На місці працюють рятувальники.

Жителів Харкова закликають перебувати в укриттях під час обстрілу.

7 червня російські окупанти обстріляли один із районів Харкова. Це сталося близько 16:00. Внаслідок обстрілу загинула одна людина, відомо щонайменше про трьох поранених. Про це повідомив в ефірі національного телемарафону мер Харкова Ігор Терехов.

«Справді щойно був обстріл. Обстріляно один із районів житлових міста Харкова. Є, на жаль, одна людина, яка загинула. Поки що ми маємо інформацію про трьох поранених. Обстріли Харкова не припиняються. Сьогодні і вранці були обстріли. Тому російський агресор не залишає Харків у спокої та постійно тримає людей у ​​напрузі. Зараз там працюють наші рятувальники. Надають допомогу людям», — сказав Терехов.

Як пояснив міський голова, у Харкові продовжують працювати комунальні служби, запущено транспорт, відновлює роботу бізнес. Але жителям нагадують: загроза обстрілів усе ще є, тому необхідно прислухатися до сигналів повітряної тривоги та під час обстрілів перебувати в укриттях.

«Звичайно ж я завжди просив і прошу сьогодні дотримуватися запобіжних заходів, і у разі повітряної тривоги спускатися в бомбосховище на станції метрополітену, сьогодні люди можуть туди зайти», — зазначив Терехов.

Як писав KHARKIV Today, минулої доби в Харківській області внаслідок обстрілів загинули двоє жителів, семеро людей було поранено.

Джерело