Під колесами авто з кортежу Ярославського загинула людина — ЗМІ

Кортеж Ярославского в центре Харькова. Фото: topgir.com.ua. За інформацією видання, пішохода збили неподалік села Мартове, де мешкає олігарх із сім'єю.

На місці аварії знайшли номери як на першій машині кортежу, стверджують ЗМІ.

Вночі 10 лютого на трасі Чугуїв — Березня автомобіль збив на смерть чоловіка, на місці ДТП знайшли автомобільні номери з кортежу бізнесмена Олександра Ярославського. Про це повідомляє «Українська правда». 

«Відразу після опівночі до поліції надійшов дзвінок, що на трасі Чугуїв — Мартове збили людину. Це сталося ближче до Мартового. Загинув чоловік, середніх років. Нікого поряд не було. На місці знайшли номери 0018» — розповів співрозмовник видання.

За словами співрозмовника «Української правди», такі номери передньої машини кортежу Ярославського. Джерело видання також відзначило, що Ярославський часто сам водить машину.

Ще співрозмовники «Української правди» додали, що пізніше до поліції зателефонував чоловік, який повідомив, що став учасником ДТП біля Мартового і що прийде до райвідділу дати свідчення.

Станом на 10:00 ця людина до поліції ще не приходила.

За даними джерел видання, є свідки, які бачили, як увечері кортеж Ярославського їхав з Харкова (Ярославський працює у Харкові і проживає у Мартовому — ред.).

У поліції Харківської області не змогли підтвердити чи спростувати інформацію про смертельну ДТП поблизу Мартового. Спікер поліції Харківщини Олена Баранник пообіцяла з’ясувати, чи була смертельна аварія біля Мартового пізно ввечері 9 лютого або вночі 10 лютого і надати цю інформацію пізніше.

Відомо, що Ярославський надає перевагу Mercedes G-Класу, кортеж харківського олігарха складається з двох таких автомобілів з ідентичними номерами 0018, повідомляє профільне видання «ТопЖир».

Родина Ярославського живе у селі Мартове, коли перебуває в Україні. У 2011 році польські журналісти під час зйомок фільму «Король Харкова» оцінили площу його маєтку у 25 гектарів. Але журналістам проєкту «Наші гроші» не вдалося знайти землю та нерухомість, яка має відношення до Ярославського, у реєстрах.

Водночас у зведенні поліції є інформація про схожу ДТП на трасі Чугуїв — Харків. Попередньо поліцейські встановили, що близько 22:55 9 лютого невстановлений автомобіль їхав з боку Чугуєва у напрямку Харкова і наїхав на пішохода — чоловіка 30-40 років. Тіло загиблого направили до моргу. Його особистість, а також особистість водія, що втік, встановлюють.

Джерело