Росія вдарила чотирма ракетами по центру Харкова: наслідки

Фото: Харківська міськрада. Постраждав будинок та офісні приміщення.

Окупанти влучили у подвір’я п’ятиповерхівки.

Це сталося близько 04:25 одинадцятого серпня. Ракети були скеровані на Київський район Харкова, а саме у подвір’я житлового будинку. Про це повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов.

«Уже є інформація про потрапляння у двір житлового будинку у центрі Харкова. Повторю — житлового будинку», — повідомив Терехов.

Інформації про постраждалих немає.

За даними управління ДСНС на Харківщині, під час ракетного удару постраждав житловий будинок та офісні будівлі.

«Також внаслідок ракетного удару у житловий квартал Київського району Харкова було пошкоджено одноповерхову офісну будівлю та частково балкони і вікна житлової п’ятиповерхівки», — повідомили рятівники.

Начальник слідчого управління ГУ Нацполіції Сергій Болвінов повідомив, що слідчі працюють на місці влучання ракет, вилучені уламки металу.

«Пошкоджено вікна, балкони, автомобілі. Вилучено уламки металу, попередньо — ракети ракетного комплексу С300. Слідчі та криміналісти вже на місці, фіксують усі деталі та проводять огляд місця події», — написав Болвінов у соцмережах. 

Нагадаємо, попередньої ночі по Харкову ударів не завдавали. Останнім часом Росія використовує для залякування харків’ян ракети класу земля-повітря, ЗРК С-300. Зазвичай зенітно-ракетні комплекси С-300 використовують для протиповітряної оборони. Військові аналітики припускають, що Росія змінила ці ракети і зараз в Україні вивчають, як саме.

Джерело