Росіяни кинули артилерійську батарею під час відступу на Харківщині

Скрін: Відео На техніці росіяни залишили написи: "на Київ" та "Крим наш".

Забираючись з української землі, окупанти кинули не тільки гармати, а й особисту стрілецьку зброю. 

Бійці 25-ї повітряно-десантної бригади ЗСУ під час наступу під Балаклією захопили цілу батарею 152-міліметрових самохідних артилерійських установок МСТА-С зі складу 18-ї Інстербурзької мотострілецької дивізії російських збройних сил (за назвою міста поблизу Калінінграду). Про це повідомив волонтер, головред «Цензор. нет» Юрій Бутусов. 

«Щоб потай вирватися з котла, російські артилеристи кинули абсолютно справні САУ з повним боєкомплектом. Наступ ЗСУ був таким стрімким, що навіть далекобійна артилерія, яка стояла за 20 кілометрів від передової, була захоплена на своїх позиціях. Особливо радує, що російські САУ обмальовані хвалькуватими написами «на Київ» та «Крим наш». Хвальки втекли за підсумком на Москву, причому кинули не тільки гармати, а й особисту стрілецьку зброю. Російська армія під Балаклією розбігається у повній паніці», — написав він.

Раніше повідомляли: Тікаючи з Харківщини, окупанти поцупили голову кабана

Нагадаємо, вдень 8 вересня українська армія повернула місто Балаклію під свій контроль. До цього Генштаб ЗСУ повідомив про звільнення 20 населених пунктів на Харківщині і просування вглиб тилу окупантів на 50 кілометрів.

Джерело