У «Слобожанському експресі» з’явилися купе

Дизель-потяг обстежуватимуть.

Час у дорозі не зміниться.

11, 12 та 13 лютого частину маршрутів «Слобожанського експресу» обслуговуватимуть купейні вагони, раніше вони були задіяні у фірмових потягах категорії «нічний експрес». Про це повідомили в «Укрзалізниці».

«У зв’язку з необхідністю проведення технічного обстеження дизель-потяга ДПКр-3, який курсує маршрутами Харків — Ворожба — Харків і Харків — Попасна — Харків, АТ «Укрзалізниця» тимчасово замінює рухомий склад на цих маршрутах», — розповіли там.

Раніше повідомляли: У Харкові планують продати готель

11 лютого такі потяги курсуватимуть за маршрутами: Харків — Ворожба, Ворожба — Харків та Харків — Попасна, 12 лютого — за маршрутами: Харків — Ворожба, Ворожба — Харків, Харків — Попасна та Попасна — Харків, 13 лютого — за маршрутом Попасна — Харків .

Після завершення технічного обстеження дизель-потяг ДПКР-3 повернеться на традиційний маршрут та продовжить курсувати всіма маршрутами «Слобожанського експресу».

Куплені квитки не потрібно міняти, час у дорозі залишиться без змін.

Нагадаємо, швидкісний потяг «Слобожанський експрес» складається з трьох вагонів на 170 місць. Потяг курсує з Харкова до Попасної (Луганська область) та з Харкова до Ворожби (Сумська область).

Джерело