На Хмельниччині стартує проєкт, спрямований на надання сервісних послуг для малих та середніх агропідприємств

ПП «ЕКСПРЕС» повідомляє про запуск нового проєкту, який спрямований на надання сервісних послуг з обробітку ґрунту, посіву та обмолоту врожаю для мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств. Він став можливим завдяки підтримці Програми USAID АГРО та вже отримав позитивні відгуки від агровиробників.

Основні переваги участі в цьому проєкті – можливість агро ММСП підвищити свою продуктивність за рахунок професійних послуг, які надаються за пільговими умовами, знизити собівартість виробничого процесу, а отже, більш якісно завершити маркетинговий рік.

Впровадження нових технологій виробництва вплине на підвищення ефективності сільського господарства і стане важливим внеском у забезпечення продовольчої безпеки як в Україні, так і у всьому світі. Усе це в комплексі сприятиме зміцненню та відновленню конкурентоспроможного й сталого вітчизняного аграрного сектору.

Скористайтеся можливістю забезпечувати високу якість свого виробництва та підвищувати конкурентоспроможність на ринку і ви.

Для того щоб долучитися до участі, звертайтеся за номерами:

+380 (67) 382-53-01

+380 (66) 183-72-44

Наша адреса:

ПП «Експрес», Хмельницька обл., м. Ізяслав

Джерело