На Хмельницькій АЕС відбулася звітна конференція організації молоді

28 лютого цього року відбулася звітна конференція організації молоді ППО Хмельницької АЕС. Делегати підрозділів заслухали звіт голови ОМ ППО ХАЕС Євгенія Михальця про діяльність в 2023 році, визнали роботу організації задовільною, а також ухвалили план роботи на поточний рік. Під час конференції вручили відзнаки для працівників ХАЕС, котрі показали високі результати й посіли призові місця на галузевому конкурсі професійної майстерності.

Позитивну оцінку діяльності молодіжного руху філії «ВП ХАЕС» дали генеральний директор Андрій Козюра та голова профспілкової організації Михайло Гук. Ініціативні та свідомі, з активною громадянською позицією, молоді працівники ХАЕС є рушійною силою в організації суспільно важливих починань сьогодення, серед яких благодійні спортивні та інтелектуальні заходи для підтримки ЗСУ, допомога родинам ВПО та дітям з інвалідністю, проведення наукових досліджень та впровадження інновацій, удосконалення виробничих процесів тощо.

Підтримка Збройних сил України залишається ключовим напрямом діяльності організації молоді Хмельницької АЕС. За 2022-2023 роки благодійними спортивними заходами, проведеними ОМ ППО ХАЕС на підтримку ЗСУ було зібрано понад 1 млн 200 тис. грн. Наша підтримка важлива для захисників, отож, молодь ХАЕС запрошує усіх працівників долучатися до волонтерського руху, допомагати в організації та проведенні благодійних змагань, а також брати участь у таких заходах.

Довідково. Організація молоді створена з метою об’єднання молоді філії «ВП ХАЕС» для розв’язання нагальних питань. ОМ ППО ХАЕС є складовою частиною первинної профспілкової організації підприємства і охоплює всіх членів профспілки віком до 35 років, що становить 16% від загальної кількості працівників філії ВП ХАЕС.

 

Джерело