На Миколаївщині привітали працівників АТ «Миколаївгаз» з їх професійним святом

 

У п’ятницю, 8 вересня, з нагоди відзначення Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України та 60-річчя АТ «Миколаївгаз» заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Валентин Гайдаржи привітав газовиків з їх професійним святом.

 

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє АТ «Миколаївгаз».

 

За дорученням начальника Миколаївської ОВА Віталія Кіма Валентин Гайдаржи вручив працівникам Товариства почесні грамоти, подякувавши їм за мужність та професіоналізм.

 

«Ця професія завжди була шанованою. Ви присвятили себе важкій, але такій надважливій справі. Незважаючи на ворожі обстріли та заміновані території ви продовжуєте якісно виконувати свою роботу, ризикуючи своїм життям. Завдяки вашій сміливості більшість жителів Миколаївщини мають можливість жити в комфортних умовах. Дякуємо вам за це та за вашу тяжку працю», — зазначив Валентин Гайдаржи.

 

Голова правління АТ «Миколаївгаз» Віталій Лазаренко подякував колективу за сумлінну працю і мужність, а також висловив подяку ветеранам, які стояли на початку шляху розвитку та газифікації міста та області. 

 

Також Віталій Лазаренко привітав колектив грамотами, посвідченнями «Почесний ветеран» та «Ветеран».