У Миколаєві відбувся «Форум єдності»

 

У п‘ятницю, 25 серпня, з нагоди відзначення Міжнародного дня молоді та Дня Незалежності України у Миколаївському національному аграрному університеті відбувся «Форум єдності».

 

У форумі взяли участь перший заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Георгій Решетілов, генерал-майор Дмитро Марченко, заступник начальника Миколаївської районної військової адміністрації Раміль Агабеков та в.о. начальника управління молоді та спорту Миколаївської ОВА Михайло Ніколаєв.

 

Розпочався форум з вітальної промови Георгія Решетілова, який зазначив, що організація подібних заходів задля підтримки комунікації місцевої влади з молоддю регіону є дуже цінною можливістю в умовах воєнних реалій сьогодення.

 

«Перш за все, хочу привітати всіх присутніх в цій залі з Днем Незалежності України та Міжнародним днем молоді, які ми з вами вже мали змогу відзначити. Я пишаюся нашою молоддю, оскільки ви є рушійною силою, яка змінює наше майбутнє на краще. Війна змінила кожного із нас та показала всю силу нашого народу, нашої молоді. Кожен із вас вже є частиною нашої Перемоги над ворогом, яку ми обов‘язково скоро здобудемо! Дякую за ваш патріотизм та сміливість», — додав перший заступник начальника Миколаївської ОВА.

 

У рамках заходу відбулася церемонія нагородження благодійників, волонтерів, спортсменів та представників активної молоді почесними відзнаками Миколаївської ОВА «Святий Миколай Чудотворець» III ступеня, подяками Міністерства молоді та спорту України та подячними листами Миколаївської ОВА.

 

Також під час форуму Георгій Решетілов мав змогу поспілкуватися з аудиторією, обговоривши впровадження нової концепції національно-патріотичного виховання студентської молоді у 2024-2026 роках.

 

Своєю чергою Дмитро Марченко розповів про важливість лідерства та командної роботи, особистий досвід військової служби, а також про складнощі та досягнення в кар'єрі.

Основною темою комунікації Раміля Агабекова з присутніми стала «Молодь в політиці. Молодь під час війни», а про роль спорту вищих досягнень під час повномасштабної озброєної агресії рф проти України проінформував Михайло Ніколаєв.