Батько вбитого у Рівному співвласника «Staff Clothes» оприлюднив кадри розстрілу сина (ВІДЕО 18+)

Резонансне вбивство сталося на третій день війни, 26 лютого близько 15:00 біля В/Ч у Рівному. Військовий застрелив 28-річного Олександра Харковського. Чоловік – відомий місцевий бізнесмен, співвласник українського бренду одягу Staff Clothes.

Про це ми писали у матеріалі:

На третій день війни у Рівному застрелили відомого бізнесмена. Батько вимагає правосуддя

В офіційному коментарі Радіо ТРЕК Держбюро розслідувань повідомило, що 26 лютого 2022 року близько 15:00 чоловік, перебуваючи за кермом власного авто, здійснював розворот поблизу військової частини.

Військовослужбовцям, які у цей час несли патрулювання, дії водія здалися підозрілими, тому вони вирішили здійснити перевірку особи. Проте чоловік не зупинився на вимогу військових і продовжив рух.

Підозрюючи його у диверсійній діяльності, один із військових відкрив вогонь по колесах автомобіля, проте влучив у водія.

 

В результаті отриманих травм водій загинув на місці події, інші пасажири авто не постраждали.

Попередня кваліфікація правопорушення: умисне вбивство (ч. 1 ст. 115 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Сьогодні Георгій Харковський, батько загиблого, оприлюднив чергове звернення, у якому прикріпив кадри з камер відеоспостереження. На них видно, як Олександр Харковський робить маневр біля огорожі, яка впритул межує з військовою частиною, потому машину розстрілюють.

Джерело