Наталія Могилевська вперше відверто розповіла про свого коханого

Вони познайомилися в перші дні війни.

Популярна українська співачка Наталія Могилевська практично не ділиться подробицями особистого життя. Жінка не любить говорити про свої стосунки, і часто просто йде від подібних питань. Але, нещодавно вона вперше відверто розповіла про те, що у неї є коханий. Могилевська зізналася, що знайшла нове кохання під час війни. Обранець старшій виконавиці, інформує Ukr.Media.

Наталя розповіла про те, що познайомилася з бойфрендом на початку вони. Імені обранця співачка вважала за краще не називати. Вона також зазначила, що у чоловіка немає військового звання, але є зброя. За словами Могилевської, коханий захищає її, тому поруч з ним вона відчуває себе впевнено і їй не страшно. Обранець артистки тривалий час проживав у США.

Співачка помітила, що він не публічна людина, тому дізнатися, хто цей чоловік серця шанувальникам Могилевської буде дуже важко. Шанувальники пораділи за артистку, побажавши їй щастя в особистому житті. І, звичайно ж, вони чекають, коли ж Наталя представить їм свою другу половинку.

Источник