Привітання з днем народження дівчинці

Красиві привітання з днем народження для дівчинки


Будь завжди усміхнена, весела і радісна. Ти, немов сонечко, осяває все навколо красою і чарівністю, безпосередністю і променистим блиском очей. Пронеси це стан через усе своє життя і будь самою щасливою. З Днем народження!


Обіймаючи твої маленькі плечі заглядаючи в найчистіші і довірливі оченята на світі, я хочу, щоб ніколи зло і обман не накрили твою дитячу душу. Нехай близькі тебе завжди підтримують, дорожать тобою і пишаються своїми перемогами. З Днем народження!


Гарну і милу дівчинку вітаю з днем ​​народження! Бажаю тобі рости і хорошеть не по днях, а по годинах! Бути розумною і навіть мудрою, стрункою і спортивної, працьовитої, дуже доброї до оточуючих людей! Нехай збуваються всі твої заповітні мрії, посмішка частіше висвітлює миле личко, радість приходить несподівано і надовго! Хороших і вірних тобі друзів, любові від рідних, поваги в школі! Успіхів у навчанні та інших заняттях, гарного апетиту і солодкого сну! Будь коханою і щасливою!


Прийми найщиріші побажання в свій День народження! Нехай все твоє життя і дороги, по яким ти ходиш, будуть висвітлені світлом любові! Нехай твої вітрила надуває вітер удачі! Нехай твоє здоров’я буде міцним і великим, як найдорожчі діаманти! У такий красуні обов’язково все вийде, просто вір в себе!


Вітаю тебе з днем ​​народження, юна красуня! Бажаю ловити в усьому момент удачі, кружляти в танці щастя і веселощів, гордо і впевнено ступати по стежках життя, блищати зіркою в хвилинах слави і гріти серця близьких людей своєю любов’ю.


Чудову дівчину вітаю з днем ​​народження. Бажаю вічної закоханості в життя і радісних звершень, великого щастя і неймовірною радості, яскравих вражень і непорушних пригод, вічної краси тіла та багатства внутрішнього світу.


Оригінальні привітання з днем народження дівчинці


Наша улюблена сонечко! Наша рідна принцеса! Ми бажаємо тобі ясного неба, багато радості, безмежної любові! Нехай кожен день тебе супроводжують нові відкриття, адже зараз ти пізнаєш навколишній світ. Нехай цей світ дарує тобі тільки добро і дружні посмішки!


Вітаю з днем ​​народження, наша чарівна дівчинка! Рости розумною, чарівною, доброю, як і належить принцесам. Бажаю везіння, відданих хороших друзів, чудових відкриттів і казкових миттєвостей.


Бажаю тобі завжди пурхати на крилах від щастя, з легкістю домагатися бажаного, впевнено прагнути до кращого і ніколи не сумувати. Мила дівчинка, нехай життя приносить тобі море задоволення, неймовірну насолоду, вражаючу кількість позитивних емоцій і казкових відкриттів.


Мила дівчинка. Вітаю з сонячним днем ​​народження, з днем, коли в віконце тихенько залітає ангел і ніжно цілує в щічку. Я бажаю, щоб свято було яскравим з величезними враженнями, проведи його в коло друзів. Міцного здоров’я тобі, прекрасних відміток в школі, будь слухняною і великий розумницею.


Вітаю найкрасивішу милу, привабливу, чудову та просто шикарну дівчину з днем народження! Бажаю, щоб тобі завжди посміхалася доля, яка подарує багато найпрекрасніших хвилин, чудових моментів, блискучих зустрічей, чудових новин та нових яскравих вражень!


Бажаю нашій любій іменинниці міцного здоров’я, весняного настрою, невичерпної життєвої сили, тепла і затишку в родині, щоб майбутні роки залишили тільки світлі спогади, дарували радість, добро, надію і благополуччя.


Мила, вітаю тебе з днем ​​народження, завжди будь такою ж ніжною, чарівною і прекрасною, лови захоплені погляди і частіше посміхайся. Бажаю тобі доброти, удачі і віри в успіх.


Бажаю бути непередбачуваною, але не легковажною, навіженої, але цілеспрямованої, легкої на підйом, принципової і сексуальною, але розбірливою! Загалом, самої, що ні на є дівчиною!


Нехай кожен новий день приносить тобі тільки щастя і радість, нехай близькі люди будуть завжди добрі з тобою, нехай життя балує і дарує багато чудес. З Днем Народження, люба, будь завжди такою яка ти є!