Привітання з днем народження коханому

Щирі привітання з днем народження коханому


Мій самий коханий, вітаю тебе з днем народження. Від щирого серця я бажаю тобі міцного здоров’я, безмежного щастя. Більше насолоджуйся життям, залишайся завжди уважним, добрим і ласкавим. Бажаю, щоб твоя заповітна мрія стала реальністю!


Милий мій, коханий, єдиний! У день народження бажаю тобі йти пожиття, яку завжди висвітлює дороговказ, бажаю ніколи не оступатися і не звертати з істинного шляху, бажаю, щоб наша любов була збережена і захищена нами і нашими ангелами!


Коханий, сьогодні твій день. Нехай промінчики моєї любові торкнуться твого серця, завжди наповнюють його теплотою і яскраво висвітлюють твій шлях, а вітер бажань легко донесе тобі мої міцні обійми і ніжні поцілунки. З Днем народження!


Я вітаю тебе з твоїм днем! Нехай в житті все здійсниться саме так, як цього хочеш ти. Бажаю тобі засинати і прокидатися з посмішкою на обличчі і з радістю зустрічати новий день. Креативних тобі думок і вчинків, які допоможуть реалізувати найнеймовірніші ідеї. Залишайся завжди таким же стильним і неповторним. Нехай весь світ буде у твоїх ніг.


Моє улюблене сонечко, вітаю тебе з днем народження. Хочу побажати тобі міцного щастя, удачі, здійснення всіх твоїх заповітних мрій. Я дуже тебе люблю і хочу, щоб ти завжди був веселий, і успішний у всіх справах. Зі святом, мій дорогий.


Твоя присутність переповнює моє життя яскравими фарбами і завжди хочеться посміхатися. Залишайся таким же щасливим, турботливим, терплячим, щасливим, нехай тобі, мій хороший, все дається з легкістю.


Привіт коханий, я поспішаю привітати тебе зі святом. Нехай життя дарує тобі приємні сюрпризи. Нехай буде робота приносити задоволення. Я закохана в тебе. Ти сенс мого життя, тому прошу тебе бути завжди поруч!


Красиві вітання з днем народження коханому


Мені радісно від того, що ми зустрілися з тобою, що її величність Доля звела нас разом і ми любимо один одного! У твій день народження я бажаю тобі тільки найкращого, ти безперечно вартий цього! Ніколи не сумуй, прагни вперед до перемог, як у кар’єрі, так і в стосунках. З днем народження!


Ти сміливіше всіх, ти завжди підтримаєш і прийдеш на допомогу у важкі хвилини, ти заспокоїш і развеселишь, ти просто найкращий! Як не дякувати світ у день, коли ти народився? Вітаю! Нехай всі добрі справи повертаються до тебе, хай доля проявляє до тебе прихильність, а чудеса трапляються щодня!


Милий, вітаю! Нехай поруч з тобою завжди буде так само безтурботно і тепло. Нехай всі твої ідеї реалізуються з легкістю. Бажаю отримувати задоволення від роботи, так і від дозвілля. Надійних друзів, вірних однодумців. Звичайно ж, здоров’я і любові. З днем народження, дорогий мій!


Коханий, вітаю з Днем народження! Бажаю бути завжди коханою мною і нелюбимим іншими дівчатами. Навіщо тобі хтось ще, якщо у тебе є я! Сама себе я тобі хочу подарувати… Вітаю!


Мій улюблений рідна людина, бажаю, щоб доля беззастережно видавала квитки на виконання будь-якої мрії. Нехай ангел захистить тебе від печалей і відкриє двері до щастя. З днем народження, любов моя.


Коханий, сьогодні твій День народження! Я дякую долі за те що вона подарувала мені зустріч з тобою і щастя любити і бути коханою! Бажаю щоб наші почуття тільки міцніли з кожним днем! Будемо любити, підтримувати один одного та радіти! З Днем народження!


Ми стільки часу разом, а я кожен день дякую світ за те, що він подарував мені тебе. Але сьогодні твоя черга приймати подяки і привітання. Спасибі, що ти є! Спасибі, що ти народився на світ! Люблю!