Привітання з днем народження дружині

Кращі привітання з днем народження для дружини


Мила, кохана, обожнювана дружина, з Днем народження! Я шалено люблю тебе, малюк! Щастя моє, радість моя, любов моя! Ти в мене сама прекрасна і чудова жінка на світі! Я тебе дуже люблю, кошеня! Я дуже вдячний Богу, що він поєднав наші серця і за те, що ми зараз разом!


Моє побажання нескладно передбачити: вічність разом і поменше негараздів. Нами керує рідкісна удача, нічим іншим неймовірну близькість союзу я пояснити не можу.


Кохана, вітаю тебе з днем народження. Ти народжена для щастя і любові, знай я тебе міцно люблю і зроблю все, щоб ти була щасливою. Бажаю тобі, люба моя, вічної краси і блаженства, постійної успіхів і пристрасті — пристрасті до мене, своїм захопленням і свого життя.


Тримаю твої руки рідна в своїх долонях. Душа тремтить від ніжності: вітаю з Днем народження! Знай, що тобі немає рівних у мудрості, душевності, щедрості і краси. Отримуй безмірне задоволення від кожної миті і літай по безкрайніх просторах щастя і нескінченним обителям любові.


Дорога дружина, вітаю тебе з Днем Народження! Бажаю тобі здоров’я, удачі, натхнення, творчого польоту думок, круглий рік весняного настрою, радості і веселощів не тільки в цей день, але й усі інші 364 дні.


Мою чудову дружину, добру і вірну дружину я сьогодні вітаю з днем ​​народження. Мила, бажаю тобі залишатися прекрасною навіки, жити в радості і щастя, прагнути до перемог і втілювати свої ідеї, радіти кожному новому дню і бути оточеною люблячими людьми.


Сьогодні мені хочеться випити за всіх жінок, а зокрема за мою дружину. Хотілося б сказати всім чоловікам, щоб вони берегли своїх дружин. Адже всі наші успіхи завдяки їм, вони наша шия, яка підтримає у важку хвилину. Тому улюблена сьогодні я вип’ю тільки за тебе, велике спасибі тобі, що ти у мене є.


Привітання з днем народження дружині в прозі


Улюблена моя, єдина, нехай всі твої дні будуть наповнені світлими, радісними подіями, нехай тебе оточують тільки справжні, віддані друзі, нехай всі твої мрії збуваються, навіть самі божевільні, а я тобі допоможу у всьому і зроблю твоє життя схожою на казкове пригода.


Сама домашня, мила і добра! Нехай тільки чудові епітети звучать, з нагоди твого радісного дня народження. Наша сім’я завдяки тобі – моноліт не залежний від стихій і часу. Готовий цілувати тебе вічно!


Моя дорога і улюблена, вітаю з твоїм днем ​​і бажаю, щоб з кожним днем ​​приносив тобі радість, тільки хороші новини і успіхи! Нехай в житті оточують тільки добрі люди, а я завжди буду пишатися такою дружиною!


Вітаю саму приголомшливу, єдину, незвичайну, чудову дружину в світі з днем ​​народження! Нехай ти будеш самої дорогоцінної і коханою, найулюбленішою жінкою в усьому світі. Мила моя, я безмежно вдячний долі за такий подарунок, як ти.


З днем ​​народження, моя дорога і улюблена дружина! У мене є тепер кого любити і до кого поспішати! Я знаю, що ти завжди чекаєш мене. Дякую за твою вірність і відданість, за впевненість у твоїй любові, яку ти мені подарувала. Я впевнений, що ти ніколи не зрадиш і не зміниш, будеш вірною в будь-яких обставинах і збережеш наші почуття.


Кохана, залишайся такою ж чутливою, ніжною, чарівною, милою, привітною, доброю, співпереживав, прекрасної, ніжної, справедливою, неперевершеною господинею, відмінною і терплячою матір’ю, чарівною, привабливою, вірною супутницею життя.


Мила, рідна і дорога дружина. Ти справжня доля моя. Любов до тебе я проніс через роки і час. Я безмежно щасливий тим, що навіть коли я був від тебе далеко, лихі полум’я не змогло загасити мою любов. Нехай наше велике щастя живе з нами завжди. З Днем народження!