Привітання з днем народження дяді

Красиві привітання з днем народження дяді в прозі


Бажаємо Вам, щоб здоров’я було Вашим звичайним станом, щоб кожен Ваш день був сповнений оптимізму і віри в себе, а труднощі і перешкоди тільки раззадоривали Вас і стимулювали до досягнення цілей.


Дядько, вітаючи тебе з ще одним плідним роком твоєму житті, хочеться побажати, перш за все, успіху в справах, вважати себе щасливою людиною навіть в рідкісні дні прикростей. Нехай твій дім завжди буде фортецею, неприступною для поганих людей, тривог і проблем.


Дядько мій рідний! Нехай у твоєму житті настануть щасливі дні, нехай все буде так, як хочеш ти: тітка перестане бурчати, сама запропонує пиво і включить чемпіонат з футболу. Ти заслужив ідеальну життя! З Днем Народження тебе! (А з тіткою ми домовимось)


День народження настає сьогодні і наповнює твою душу, мій дядько, сонячним теплом, а твоє життя новим змістом! В цей день твій дорогий племінник хоче від усієї душі привітати тебе святом і побажати тобі море щастя з баранчиками сміху, океан удачі, в якому неважко потонути, а ще багато взаємної любові, ну, звичайно, до тітки! З ювілеєм!


Дядько, дорогий, вітаю з Днем Народження! Бажаю бути тобі завжди повним ентузіазму, щедрим і добрим — яким ти і є, з гордістю долати всі життєві перешкоди, займатися собою, любити сім’ю і свою роботу. Спасибі тобі за підтримку і розуміння.


Дорогий мій дядьку, я сьогодні хочу Вас привітати з Днем народження! Нехай у вас все виходить, всі бажання збуваються, і всі моря перед Вами розступаються. Нехай для Вас не буде нічого неможливого! Зі святом!


Щирі привітання з днем народження дядькові


В день твого народження хочу привітати тебе і від душі побажати фінансовогодостатку, стабільності в справах і досягнення всіх намічених цілей. Нехай робота приносить радість, нехай збудуться найпотаємніші мрії, в родині панує гармонія і взаєморозуміння, а друзі завжди будуть з тобою!


Ти дорогий серцю моєму, дядечко рідний! Нехай день народження увірветься і буде бенкет горою! Ти любиш життя і при цьому мудрий. Бажаю зазначити на славу ще не один ювілей і радувати нас своїм променистим, теплим як сонце гумором.


З днем ​​народження, мій дорогий дядечку. Я від душі бажаю тобі ніколи не падати духом і завжди займати впевнені позиції в житті. Нехай лицарська честь і відвага, геройські вчинки і вірні рішення дозволяють втілювати мрії в реальність і робити своє життя щасливим.


Дядько, ти у нас чоловік сучасний в інтернеті постійно виснеш. Так я тебе привітаю по айтішной. Бажаю тобі завжди правильної аутентифікації, продуктивного веб-браузера, надійного брандмауера, привабливого інтерфейсу, великого чату, швидкого трафіку, доступу до сервера. … А якщо ти все-таки нічого не зрозумів, то всіх благ і надійної роботи Скайпу.


Справжній чоловік, люблячий чоловік і батько, щедрий, добрий, майстер на всі руки! Це все про моє дорогому дядькові. Нехай в день народження ці чудові якості тільки примножуються. Всіх життєвих благ бажаю. Нехай близькі і рідні цінують і люблять!


Поспішаю привітати з Днем Народження улюбленого дядька! Нехай в житті буде менше проблем і більше удачі, менше стресів і більше радості, менше нерозуміння і більше любові, менше обов’язків та більше прав! Загалом, побільше всього хорошого і поменше поганого!


У День народження забудь, наскільки ти суворий і серйозний. Як в голопузом дитинстві, пробіжися калюжами, розмахуючи дерев’яною шаблею. Посміхнувся? Ось і нехай з тобою залишаються безтурботність і захват від простих радощів. Будь щасливий!