Привітання з днем народження хрещеній

Найкращі привітання з днем народження для хрещеної мами


З днем ​​народження, дорога хресна, мудра і терпляча наставниця, моя друга мама! Нехай доля береже тебе, нехай тобі супроводжують везіння і процвітання, нехай збуваються всі мрії, реалізуються всі починання і після кожної закінченою завдання з’являється нова чудова ідея. Тепла, затишку, здоров’я, світла і гармонії.


Хресна, моя люба друга мама, з Днем народження тебе! Ти близька людина з чутливою і доброю душею, яка осяває теплом і любов’ю оточуючих. Здоров’я тобі, кохана, щастя нехай буде безмежним, а любов вічної і незгасаючої!


Дорога хрещена! Прийміть поздоровлення з Днем Народження! Спасибі, що з малих років підтримували мене. Дякую Вам за те, що сприймали мої біди як свої, а радості завжди поділяли зі мною. Прийміть побажання міцного здоров’я і довголіття, невичерпної енергії, яка б надихала мене на більшу кількість добрих справ! Бажаю Вам віри, яка б допомагала зрушити з місця гори.


Моє серце сьогодні вискакує з грудей, тому що день народження зустрічає дорогою для мене людина. Ви, моя хрещена, просто чудо, яке подарувала мені доля і мої батьки. Тому я бажаю вам тільки найкращого і ніжного: вічного щастя і любові.


Свою улюблену хресну матусю сьогодні вітаю з Днем народження. Сердечно і щиро бажаю їй щирих посмішок, іскорок в очах, досягнення цілей, прагнення вгору, здійснення мрій і непохитного здоров’я. Хай щастя тебе просто переповнює, а успіх завжди переслідує по п’ятах.


Дорога, кохана моя хрещена, вітаю тебе з Днем народження! Ти – дивовижна жінка: красива, розумна, добра і ніжна. Я завжди можу звернутися до тебе за допомогою, знаючи, що ти не залишиш мене в біді. Спасибі тобі за це! Щиро бажаю тобі везіння в житті і любові!


Щирі вітання з днем народження хрещеній


Хресна, прийми в свій чудовий свято, в День твого народження, мої щирі вітання! Я бажаю тобі всього самого доброго і чудесного! Нехай доля буде обдаровувати тебе кожен день всілякими благами, щастям і міцним здоров’ям!


День Народження – це не привід сумувати про пройдені роках, а відмінний час для того, щоб задуматися, скільки ще потрібно зробити попереду. Спасибі тобі, моя хрещена за те, що протягом всіх цих років ти залишалася для мене найкращим другом і прекрасним порадником у всіх ситуаціях. Здоров’я тобі, рідна!


З днем ​​народження, мила хрещена. Дорога моя, я хочу побажати квітучих садів радості для тебе, яскравого сяйва сонця удачі на твоєму шляху, невгасаючим добрих надій в твоєму серці, чудесних миттєвостей і задоволень для душі в твоєму житті.


Бажаю своїй чудовій хресної мами жити як ніби в казці. Ні в чому собі не відмовляти, насолоджуватися кожною миттю, кожною секундочку. Нехай настрій буде сонячним, емоції незабутніми, а життя – по-справжньому чарівною. Міцного здоров’я, успіху і безмежного щастя.


Дорога, кохана моя хрещена, вітаю тебе з Днем народження! Ти – дивовижна жінка: красива, розумна, добра і ніжна. Я завжди можу звернутися до тебе за допомогою, знаючи, що ти не залишиш мене в біді. Спасибі тобі за це! Щиро бажаю тобі везіння в житті і любові!


Мама моя, хрестила мене, оберігає мене, хочу побажати тобі в твій день народження здійснення мрії. Нехай доля буде до тебе прихильна, дітки твої вчаться добре і ростуть на радість всім. Нехай здоров’я не псується, не дивлячись на роки. Нехай щастя і любов підтримують в твоєму домі тепло і затишок.


Бажаю, щоб життєвий шлях був схожий на річку – таким же широким, спокійним, повноцінним, розміреним, але іноді, щоб відбувався емоційний сплеск на основі щасливих, радісних життєвих подій.