Посол Королівства Данія Олє Міккельсен відвідав Миколаївський обласний онкологічний центр

 

У вівторок, 7 листопада, в рамках робочого візиту на Миколаївщину, іноземна делегація на чолі з Надзвичайним і Повноваженим Послом Королівства Данія в Україні Олє Егберг Міккельсен, а також голова програми UNOPS Україна Ян Філіп Клевер, віце-президент та генеральний директор «Ново Нордіск» в Україні та Молдові Владислав Мороз відвідали КНП «Миколаївський обласний центр онкології».

 

Разом із начальником управління охорони здоров’я Миколаївської обласної військової адміністрації Максимом Безносенком та керівником Миколаївського офісу UST — Ukraine Support Team Дмитром Тарасенком поважні гості оглянули умови лікування пацієнтів у медичному закладі.

 

Під час зустрічі сторони обговорили можливість забезпечення лікарні додатковим джерелом іонізуючого випромінювання за рахунок фінансування/співфінансування Королівства Данія.

 

В.о. директора Миколаївського обласного онкологічного центру Дмитро Лагочев ознайомив гостей з модернізованими відділеннями онкоцентру, облаштованими сучасною медичною технікою. Також розповів про найбільш актуальні проблемні питання медичного закладу та його функціонування в цілому.

 

Максим Безносенко висловив надію, що якісний рівень надання медичних послуг на території Миколаївщини буде лише зростати та наголосив на важливості командної роботи для досягнення найкращих результатів. Крім того, начальник управління охорони здоров’я ОВА подякував іноземним партнерам за приділену увагу медичній галузі області, яка є основою безпекової складової для здоров’я та життя мешканців регіону.

 

За підсумками проведеної зустрічі учасники дійшли згоди щодо обговорених проблем та визначили подальші кроки для ефективної взаємодії.