WhatsApp тестує нову функцію обміну файлами

WhatsApp тестує нову функцію на своїй платформі обміну миттєвими повідомленнями для Android, яка дозволить користувачам ділитися файлами з людьми поблизу без необхідності вводити телефонний номер.

Про це повідомляє The Peninsula, передає Укрінформ.

Як зазначається, користувачі зможуть ділитися файлами через додаток, відкривши спеціальне вікно, де відображаються інші користувачі, які перебувають поблизу.

Представники WhatsApp підкреслили, що користувачі мають самі відкривати вікно обміну файлами, а відправник вибере отримувача з переліку осіб, які перебувають поблизу. Потім отримувач має клікнути на відповідний телефонний номер, щоб побачити запит на обмін файлами та прийняти його.

У WhatsApp зазначили, що номери телефонів будуть приховані під час передачі файлів за допомогою цієї функції та не будуть видимі особам, яких немає у списку контактів.

Розробники запевняють, що процес передачі файлів буде безпечним, оскільки захищений наскрізним шифруванням для захисту файлів та особистих даних.

Як повідомляв Укрінформ, WhatsApp працює над запровадженням додаткової перевірки користувачів з метою підвищення захисту акаунтів.

Источник