Ці кілька питань шукачі часто забувають поставити роботодавцеві під час співбесіди

Деякі питання під час співбесіди залишаються забутими з боку шукача.

Прийом на роботу — досить непросте завдання для шукачів і наймачів. Співбесіда перетворюється на інтерв'ю з боку представників компанії. Кандидати іноді забувають поставити важливі питання, від яких залежить їх подальша діяльність, інформує Ukr.Media.

Як виглядає звичайний день

Відповідь дає розуміння про тривалість зміни, позаурочної роботи. Важливо уявити себе за таких умов, зрозуміти, чи підходить вам встановлений на фірмі режим праці.

Хто мій безпосередній керівник

Від керівника підрозділу залежить організація. Він може усю роботу виконувати чітко або повністю її руйнувати. Це нерідко позначається на кар'єрному зростанні здобувача.

Що робити після співбесіди

Важливо зрозуміти, коли ви зможете отримати результати. Потрібно знати, на що очікувати — дзвінок, повідомлення, щоб не втрачати даремно свій час. Наскільки швидко керівники приймуть рішення про вибір кандидата?

Які цінності є важливими для компанії

Вже на співбесіді бажано дізнатися, чи існує корпоративна культура, що сприяє зростанню, чи є програма наставництва. Це допоможе оцінити наскільки для вас підходять запропоновані умови.

Яким чином ви б описали робоче середовище

Від відповіді залежить комфортний стан співробітника. Одна справа, якщо існує офіс, у якому перебувають люди з особистими зв'язками. Вони проводять багато часу разом на роботі і після неї. Інший варіант — стартап, де усі занадто зайняті і вважають за краще не спілкуватися.

Чи очікуються у найближчі пів року зміни у відділі

Цей термін необхідний, щоб адаптуватися на новому місці. Якщо через 6 місяців змінять керівництво, відбудеться реструктуризація, — це може вплинути на вашу здатність виконувати роботу.

Наскільки довго люди залишаються у компанії

Таким чином звучить завуальоване питання про задоволеність співробітників своєю діяльністю. Потрібно зрозуміти, чи варто розраховувати на місце протягом найближчих п'яти років, щоб зробити собі кар'єру.

Які показники будуть використані для оцінки успіху

Необхідно визначити, чого саме чекають від вас роботодавці, — досягнення певної мети, діяльності на перспективу у команді. Можливо, їм потрібна висока продуктивність або прояв яскравої індивідуальності.

Якими якостями володіють найуспішніші співробітники

Не виключеним є те, що слова будуть стандартними, — працьовитість, відданість справі, робота у команді. Те, як наймач відповідає на це питання, дає додаткове уявлення про людей, які стануть вашими товаришами по службі.

Источник